top of page

Privacybeleid en disclaimer

De website van Formaris is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Formaris streeft er naar om op haar website correcte en actuele informatie te verstrekken. De informatie op deze website kan door Formaris zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Wij nemen de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de site en maken gebruik van bronnen die wij betrouwbaar achten. Desondanks kan Formaris niet garanderen dat de aangeboden na verloop van tijd niet verouderd en/of nog steeds juist is.

 

Formaris kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. 

Copyright 

Het is NIET toegestaan de informatie en afbeeldingen die van deze website worden verkregen openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden, zonder schriftelijke toestemming van Formaris. Mail hiervoor naar info@formaris.nl.

Cookies

We gebruiken cookies op onze website om interactie op de site te bekijken. Uw bezoek aan de website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de geldende regels ter bescherming van uw privacy en de overige regels van het Nederlands recht.

Externe links 

Deze website bevat een aantal links naar websites die niet door Formaris worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Formaris wil zoveel mogelijk alleen naar sites linken die in haar ogen betrouwbaar zijn. Maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

bottom of page