top of page
  • Foto van schrijverPieter Tuinman, Formaris

Rebranding en merkontwikkeling fietsenwinkel.


Welkom in de wereld van Bike Service Eijsden, waar fietsen, accessoires en vakmanschap samenkomen! Deze topzaak is een begrip in Eijsden en heel Zuid-Limburg, en we zijn trots op onze samenwerking om het merk naar een hoger niveau te tillen.


Rebranding

Voor Bike Service Eijsden hebben we een krachtige rebranding gerealiseerd. Met een helder verhaal, sterke herkenbaarheid en maximale zichtbaarheid hebben we een grote sprong voorwaarts gemaakt. Onze aanpak omvatte het ontwerpen van een nieuwe, gebruiksvriendelijke en goed vindbare website, prachtig versterkt door fotografie en enkele bedrijfsfilmpjes.


Waarom een vernieuwing?

De oude website voldeed niet meer aan de huidige standaarden en was moeilijk te beheren. Het CMS werkte niet meer goed en de website was slecht vindbaar bij zoekmachines. Er was dus een dringende behoefte aan vernieuwing. Hoewel het logo behouden moest blijven, vonden we het belangrijk om het een frisse update te geven. We verwijderden overbodige elementen, verbeterden de typografie en fristen de oranje kleur op. Het logo beweegt nu zelfs als een tandwiel!


Onze diensten

Merkontwikkeling, logo aanpassing, visuele identiteit, motion graphics, copywriting, fotografie, videoproductie, website en SEO.


Speciale dank

Dank aan Yara Purnot (Copywrebel) voor de fantastische teksten!

Bike Service Eijsden, bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme!


Neem een kijkje op de vernieuwde website:


Wil jij ook naar een hoger niveau schakelen?

Bezoek formaris.nl voor inspirerende voorbeelden of maak direct een vrijblijvende afspraak!


Comments


bottom of page