Volg hier alle merkontwikkelingen van Formaris.

Formaris zit vol met creatieve adrenaline. We hebben altijd wel iets te melden. Er zijn altijd mooie projecten of ‘merk’waardigheden die we graag en in alle trots met je willen delen.

  • Pieter Tuinman, Formaris

Formaris heeft voor WOW! Foodstore, winkelcentrum Eijsden, een leuke actie bedacht. Naast groente en fruit kan je bij WOW! Takeaway ook heerlijke en royaal belegde broodjes en riant gerolde wraps afhalen. Samen met een gezond sapje of een lekkere salade. Wij noemen dat een WOWtje halen.Deze WOW ervaring moet natuurlijk groots verkondigd worden. Naast de folder en een groot deel van de fotografie hebben wij de website ontwikkeld om zo het gehele assortiment van de WOW! Foodstore en Takeaway aan te bieden. Daarbij zorgt het eenvoudige content managementsysteem ervoor dat de klant - heel makkelijk en zo vaak hij wilt - aanpassingen kan maken op de website.


Genoeg gewowel? Tijd om ook een WOWtje te ervaren?

Bezoek onze website formaris.nl of maak gelijk een afspraak.

  • Pieter Tuinman, Formaris

Europa en de wereld maken de overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie. Om geen kostbare energie verloren te laten gaan en onze wereld draaiende te houden zijn er veel batterijen nodig. Novali (nieuwe lithium) staat hiermee in de voorlinie van deze energietransitie. Formaris heeft hiervoor de naam Novali bedacht, de huisstijl ontworpen, productfoto's gemaakt en de website ontwikkeld.


Novali, bedankt voor deze geweldige opdracht en fijne samenwerking!


Ook wat hernieuwbare energie nodig voor uw bedrijf?

Bezoek onze website formaris.nl of maak gelijk een afspraak info@formaris.nl.