top of page

Wij zitten vol met creatieve adrenaline. We hebben altijd wel iets te melden. Er zijn altijd mooie projecten of ‘merk’waardigheden die we graag en in alle trots met je willen delen.

Bij ons stroomt de creatieve adrenaline door onze aderen! Formaris heeft altijd wel iets interessants te melden. Wij hebben bijzondere projecten en 'merk'waardigheden die we graag met jou, vol trots en enthousiasme, willen delen.

Ben jij op zoek naar een unieke huisstijl of wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen? Laat je dan inspireren door onze creativiteit en neem eens een kijkje tussen onze posts! Van huisstijl tot onderscheidend merk

Actualiteiten
  • Foto van schrijverPieter Tuinman, Formaris

Echt Uitzenden is een uitzendbureau waarbij het gaat om ambitie en enthousiasme. Ze leiden werkzoekenden op of begeleiden ze tot vakbekwame professionals. Echt Uitzenden richt zich voornamelijk op de technische branches, de logistieke functies en de productiesectoren.


Formaris heeft het concept, het logo, de complete huisstijl en de website ontwikkeld. We hebben bewust gekozen voor zichtbaarheid, er zijn namelijk al genoeg uitzendbureaus en zo willen we er graag bovenuit steken! Het fluoriserende groen zal je dan ook niet snel ontgaan;-) Het strakke beeldmerk bestaat uit richting en sturing versus techniek en beweging. En functioneert als een 'groene' draad door alle communicatie-uitingen.


Echt Uitzenden, veel dank voor jullie vertrouwen en enthousiasme.


Bekijk de website van Echt Uitzenden:


Ook graag eens echt opvallen?

Bezoek onze website formaris.nl voor wat voorbeelden of maak gelijk een vrijblijvende afspraak.  • Foto van schrijverPieter Tuinman, Formaris

Pracht keukens verdienen een prachtig podium. Formaris heeft daarom voor Peter Smeets een geheel nieuwe website ontwikkeld. Om de mooie, stijlvolle keukens volledig tot zijn recht te laten komen hebben we een aantal keukens uit de showroom, maar ook een reeks keukens op locatie gefotografeerd. Om de website helemaal compleet te maken, hebben we samen met 'Hout video' een schitterende bedrijfsfilm gerealiseerd. Het resultaat van deze website is dan ook terecht het startpunt voor een nieuwe keuken. Silvia en Peter, veel dank voor jullie vertrouwen en enthousiasme.Ook behoefte om anderen een kijkje in je eigen keuken te geven?

Bezoek onze website formaris.nl voor wat voorbeelden of maak gelijk een vrijblijvende afspraak.  • Foto van schrijverPieter Tuinman, Formaris

De introductie van Highlights Maastricht werd door horeca, retail en bezoekers van deze stad met veel enthousiasme ontvangen. Gelukkig was dat niet alleen in Maastricht het geval, want ook de nieuwe editie van Luik is vanwege het concept (Paul Logister, Podium Reclame) en de vormgeving door Formaris inmiddels een begrip. Dit leidt tot een toenemende traffic tussen deze twee steden. Een meertalige successtory en nu snel door naar Aken!


Paul, bedankt voor de leuke opdracht, op naar de volgende stad!


Ook toe aan je eigen successtory?

Kijk op onze website formaris.nl voor wat voorbeelden of maak gelijk een vrijblijvende afspraak.bottom of page